Vorige
1 van 3
Volgende

U geniet van de mooiste reizen, wij doen de rest

Prachtig hè... Wanneer de reis het doel is en u aangenaam in fijn gezelschap de wereld ontdekt. Wanneer de vrijheid aan u is, om te gaan en staan waar u maar wilt. U neemt immers uw luxe 'hotelkamer' overal mee naar toe.

Niesmann+Bischoff Campers Nederland

Wij laten u graag reizen in maximale comfort en luxe. Met een exclusieve camper waar u - los van het prachtige design - geen omkijken naar heeft. Zo kunt u zorgeloos genieten van onvergetelijke reiservaringen. Dat is waar Niesmann+Bischoff Campers Nederland voor staat.

Niesmann+Bischoff

Wij zijn exclusief importeur en dealer van Niesmann+Bischoff omdat dit merk perfect past bij wat wij u willen brengen. Met de modellen iSmove, Smove, Arto en Flair, bieden wij u designcampers van het hoogste kwaliteitsniveau.

Bovendien is het innovatieve Niesmann+Bischoff heer en meester op het gebied van praktische slimmigheidjes die het reizen voor u nóg comfortabeler maken. Nationaal en internationaal zijn de Arto en Flair met vele awards bekroond, mede vanwege het eigentijdse automotive-design.

Complete ontzorging

U bent verzekerd van:

  • Eerlijk en gedegen advies in onze ruime showroom in Oss
  • Professioneel onderhoud van uw voertuig door ons vakbekwame team van ervaren specialisten
  • Niet alleen motorisch/technisch, maar ook van het opbouwgedeelte (bijvoorbeeld update van navigatiesysteem of schotelsoftware)
  • Onderhoud in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats
  • Desgewenst klantspecifieke aanpassingen aan uw camper
  • Wij zijn een familiebedrijf met een toegankelijke bedrijfscultuur. We houden niet van halve maatregelen. Bij Niesmann+Bischoff Campers Nederland doen we iets goed, of we doen het niet.

Wij wensen u prachtige reiservaringen!

Mark Hiemstra, algemeen directeur

Meer over Niesmann+Bischoff Campers Nederland

Video 'Niesmann+Bischoff'