Niesmann+Bischoff
Arto

Arto: de luxeklasse

Met de Arto van Niesmann+Bischoff bieden wij u een prachtige designcamper met een sportief lijnenspel. Evenals zijn broers, de Smove en de Flair, is dit een luxe camper van het hoogste kwaliteitsniveau. De Arto combineert overtuigende rijeigenschappen en innovatieve technologie met superieur comfort.

Het design van zowel interieur als exterieur is doordacht, toekomstgericht en met gevoel voor stijl tot stand gekomen. Dit manifesteert zich onder andere in het innovatieve automotive uiterlijk van de camper.

De Arto kent vele interieurmogelijkheden, om naadloos op uw wensen aan te kunnen sluiten. Hierbij is producent Niesmann+Bischoff slim omgegaan met de ruimte en is de Arto voorzien van vele praktische handigheidjes, hetgeen uw comfort optimaal ondersteunt.

Nationaal en internationaal heeft de Arto vele betekenisvolle (design)prijzen gewonnen, waaronder Automotive Brand Contest (2014), Eervolle vermelding voor de Red Dot Award (2014) en NKC Kampeerauto van het Jaar (2013, 2014 en 2016).

U geniet dus volop in stijl, luxe en comfort. Met de zekerheid van de betrouwbare ondersteuning van Niesmann+Bischoff Campers Nederland.

Brochure Arto

Druk op de cover om de Engelstalige brochure van de Arto te bekijken. De brochure is tevens beschikbaar in het Duits. Druk op de betreffende link onder de cover om de Duitstalige versie te downloaden.

Bekijk de Arto in onze showroom

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, uitstraling en rij-eigenschappen van de Arto? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak en een proefrit.

Contact opnemen

Prijslijst Arto

Druk op de cover om de Nederlandstalige prijslijst van de Arto te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen over deze prijslijst? Wenst u een uitgewerkte prijsopgave te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Aanbod