Vorige
1 van 3
Volgende

Niesmann+Bischoff Campers Nederland

Niesmann+Bischoff Campers Nederland is importeur en exclusief dealer van Niesmann+Bischoff.

Niesmann+Bischoff

Smove: slim reizen

Niesmann+Bischoff Smove

De Smove is het eerste semi-integrale model van Niesmann+Bischoff. De Smove mag dan misschien de kleine broer van de Arto en de Flair zijn, de uitstraling is echter enorm. Alle luxe en comfort van een liner zijn mogelijk, echter niet de afmetingen zodat u bijna overal met uw camper kunt komen.

Meer informatie

Niesmann+Bischoff

iSmove: comfort en ruimte

Niesmann+Bischoff iSmove

De nieuwe iSmove breekt met alle regels. Een integraal camper, onder de 3,5 ton en kleiner dan 7 meter. Met veel nieuwe ideeën, vooral voor de inrichting en het interieur, heeft Niesmann+Bischoff deze en vele andere standaarden terzijde geschoven en de balans tussen premium design en functionaliteit geoptimaliseerd.

Meer informatie

Niesmann+Bischoff

Arto: de luxeklasse

Niesmann+Bischoff Arto

Met de Arto van Niesmann+Bischoff bieden wij u een prachtige designcamper met een sportief lijnenspel. Evenals zijn broers, de Smove en de Flair, is dit een luxe camper van het hoogste kwaliteitsniveau. De Arto combineert overtuigende rijeigenschappen en innovatieve technologie met superieur comfort.

Meer informatie

Niesmann+Bischoff

Flair: de premiumklasse

Niesmann+Bischoff Flair

Met de Flair bieden wij u een prachtig en zeer ruime designcamper van het hoogste kwaliteitsniveau. Evenals de Smove en de Arto, wordt de Flair gekenmerkt door een modern automotive uiterlijk. Het design van zowel interieur als exterieur is doordacht, toekomstgericht en met gevoel voor stijl tot stand gekomen.

Meer informatie

Video 'Niesmann+Bischoff campers'