Vorige
1 van 3
Volgende

Beurzen & events

Niesmann+Bischoff Campers Nederland is vertegenwoordigd op veel beurzen en events.

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. dit jaarlijks terugkerende evenement vind plaats van woensdag 7 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020.

 

Eind augustus is het weer zover, het grootste kampeer evenement van Europa vindt dan weer plaats in Düsseldorf en wij zullen er ook bij zijn. Namens onze merken staan wij van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 6 september geheel tot uw beschikking in één van de vele hallen aldaar. Mocht u een afspraak willen maken met ons, neem dan tijdig contact met ons op.

 

SuperB accu`s.

SuperB accu`s.

Camper accu`s spelen een belangrijke rol bij het creëren van een onafhankelijk tweede huis. Alle electronische en huishoudelijke apparaten zijnafhankelijk van de accu in een moderne camper. Het is tenslotte de levenskracht van uw leefomgeving in uw camper. Een SuperB accu zorgt ervoor dat u langer, efficienter en betrouwbaarder kunt genieten van uw camper ervaringen tegen een fractie van het gewicht. Daar komt bij dat u alle energie kunt gebruiken totdat de accu helemaal leeg is. Dit in tegenstelling tot AGM / Gel en loodzuur accu`s.

Neem vrijblijvend contact op voor advies.