Vorige
1 van 3
Volgende

Beurzen & events

Niesmann+Bischoff Campers Nederland is vertegenwoordigd op veel beurzen en events.

Niesmann Bischoff staat op het The Art of Living Event

U komt toch ook?

Niesmann Bischoff staat van 28 t/m 31 maart 2019 op het eerste event van magazine The Art of Living, in de Autotron in ’s-Hertogenbosch. Een event gericht op particulieren en professionals. Hier willen we samen met u kennis delen, netwerken, elkaar adviseren en inspireren.

Met een complete tuin, ingericht met veel tuininspiratie, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied va woon- en tuininspiratie.

Over Niesmann Bischoff

Niesmann Bischoff laat u graag reizen in een camper vol comfort en luxe. Naast een ongekend comfort en luxe, beschikken de campers over een uitmuntend design. Vanwege hun praktische en slimme kenmerken en het hedendaagse automotive design zijn ze al bekroond met nationale en internationale awards. In de ruime showroom in Oss kunt u de campers bekijken en testen. Ze kunnen aangepast worden aan uw voorkeuren.

Programma

Het event start op donderdag 28 maart met een openingsavond voor exposanten en genodigden. Vrijdag 29 maart is speciaal ingericht voor professionals op het gebied van wonen en tuin. Op deze dag krijgen architecten, interieurontwerpers, tuinarchitecten, hoveniers, stylisten, interieuradviseurs, villabouwers en projectontwikkelaars de mogelijkheid om andere vakspecialisten in de branche te ontmoeten. Zaterdag 30 en zondag 31 maart staan volledig in het teken van de particulier. Deze twee dagen zijn de perfecte gelegenheid voor de consument om geïnformeerd en geïnspireerd te worden op het gebied van interieur, bouwen, architectuur, tuinen en lifestyle. Zien we u daar?

Over The Art of Living

Sinds 2001 is magazine The Art of Living het inspiratiemagazine voor de woonbranche in het hogere segment. Er wordt aandacht besteed aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst, auto’s en luxe producten. Het magazine besloot om in 2017 het merk uit te breiden door een online platform te lanceren gericht op wonen, interieur en tuin. The Art of Living Event is de volgende stap om mensen te adviseren en te inspireren.

Voor meer info: www.theartofliving.nl/event

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.qtickets.nl/theartofliving

 

 

 

16 juli t/m 10 aug gesloten ivm vakantie

16 juli t/m 10 aug gesloten ivm vakantie

16 juli t/m 10 aug zijn we gesloten in verband met vakantie. In de vakantieperiode kunnen in dringende gevallen wel onderdelen besteld worden. Indien nodig graag een mail sturen aan info@niesmannbischoff.nl. Bij urgente zaken in relatie tot onze werkplaats eveneens graag een mail.

We wensen u een prettige vakantie toe met veel camperplezier!