Vorige
1 van 3
Volgende

iSmove: comfort en ruimte

De nieuwe iSmove breekt met alle regels. Een integraal camper, onder de 3,5 ton en kleiner dan 7 meter. Vanaf nu is het mogelijk.

Iedereen die op het punt staat een camper te kopen, moet eerst een elementaire keuze maken: wil je een compact voertuig dat wendbaar, flexibel en gemakkelijk te besturen is én met elk rijbewijs te berijden, of heb je liever veel ruimte, veel opbergplekken en het luxe gevoel van een Liner? Beide tegelijk zijn nauwelijks mogelijk. Want wanneer je onder het gewicht van 3,5 ton wil blijven, is er naast alle noodzakelijke voorzieningen meestal weinig over voor comfort en ruimte.

Zeker voor jonge kampeerders is dit een groot probleem. Dit omdat deze generatie meestal niet het rijbewijs heeft om te rijden met een camper van boven de 3,5 ton. Daarbij zijn de wensen op het gebied van luxe en ruimte niet haalbaar onder de 3,5 ton.

Niesmann+Bischoff geeft nu het juiste antwoord. Met de nieuwe iSmove zijn we erin geslaagd een integraal camper te bouwen met aanzienlijk meer ruimte en een hoger laadvermogen dan tot nu mogelijk was in deze klasse campers. Niesmann+Bischoff speelt met de iSmove tevens in op de nieuwe eisen op het gebied van comfort en design.

Om echt te verbeteren, moesten we echt alles veranderen. Met veel nieuwe ideeën, vooral voor de inrichting en het interieur, heeft Niesmann+Bischoff deze en vele andere standaarden terzijde geschoven en de balans tussen premium design en functionaliteit geoptimaliseerd. Functies zoals het uitbreidbare werkblad en de elektrisch uitschuifbare opbergkast in de keuken, een dubbele gebruiksfunctie in de badkamer of het naadloos in het plafond passend hefbed, creëren veel ruimte voor alle reizigers. Gezellig wordt het met akoestische wanden en een donkere antraciete hemel.

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, uitstraling en rij-eigenschappen van de iSmove? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Brochure iSmove

Druk op de cover om de Engelstalige brochure van de iSmove te bekijken.

Bekijk de iSmove in onze showroom

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, uitstraling en rij-eigenschappen van de iSmove? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak en een proefrit.

Contact opnemen

Prijslijst iSmove

Druk op de cover om de Nederlandstalige prijslijst van de iSmove te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen over deze prijslijst? Wenst u een uitgewerkte prijsopgave te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Video 'iSmove'