Niesmann+Bischoff
Flair

Flair: de premiumklasse

Met de Flair van Niesmann+Bischoff bieden wij u een prachtig en zeer ruime designcamper van het hoogste kwaliteitsniveau. Evenals de Smove en de Arto, wordt de Flair gekenmerkt door een modern automotive uiterlijk. De Flair combineert overtuigende rijeigenschappen en innovatieve technologie met superieur comfort. Het design van zowel interieur als exterieur is doordacht, toekomstgericht en met gevoel voor stijl tot stand gekomen.

Door het speciale Iveco Daily-chassis zult u op momenten simpelweg vergeten dat u met een groot voertuig onderweg bent. Dit in tegenstelling tot wanneer u geniet van het ruime interieur. Hierbij is producent Niesmann+Bischoff doordacht omgegaan met de ruimte en is de Flair voorzien van vele praktische handigheidjes, hetgeen uw comfort optimaal ondersteunt.

Daarnaast is de Flair nu nog veiliger dan ooit dankzij airbags voor bestuurder en passagier, gordelspanners en ESP. Veiligheidsfeatures die uniek zijn in de klasse van de Liner!

Nationaal en internationaal heeft de Flair vele betekenisvolle (design)prijzen gewonnen, waaronder Luxury Motorhome of the Year (Verenigd Koninkrijk, 2015), de prestigieuze designprijs Red Dot Award (2015) en NKC Kampeerauto van het Jaar (2015).

U als reiziger geniet dus volop in stijl, luxe en comfort. Met de zekerheid van de betrouwbare ondersteuning van Niesmann+Bischoff Campers Nederland.

Brochure Flair

Druk op de cover om de Engelstalige brochure van de Flair te bekijken. De brochure is tevens beschikbaar in het Duits. Druk op de betreffende link onder de cover om de Duitstalige versie te downloaden.

Bekijk de Flair in onze showroom

Nieuwsgierig naar de kwaliteit, uitstraling en rij-eigenschappen van de Flair? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak en een proefrit.

Contact opnemen

Prijslijst Flair

Druk op de cover om de Nederlandstalige prijslijst van de Flair te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen over deze prijslijst? Wenst u een uitgewerkte prijsopgave te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Video 'crash test'

Aanbod