Vorige
1 van 3
Volgende

Open Deuren Dagen Polch 5 en 6 november

Open Deuren Dagen Polch 5 en 6 november

Open Deuren Dagen Polch 5 en 6 november 2022

De open dagen van Niesmann+Bischoff in de fabriek komen er weer aan!

Bezoek ​​op 5 en 6 november 2022 voor een kijkje achter de schermen van onze fabriek in Polch.

Na drie lange jaren wachten zijn we erg blij om aan te kondigen dat we eindelijk weer onze open dagen zullen organiseren. Op 5 en 6 november gaat ons zeer populaire evenement de volgende ronde in en kunt u de thuisbasis van iSmove, Arto en Flair ontdekken, evenals onze productielijn.

Traditioneel vonden onze open dagen plaats in de herfst, maar de afgelopen twee jaar moesten onze open dagen worden geannuleerd vanwege de pandemie. Er in de tussentijd veel gebeurd. Dit jaar zullen we voor het eerst onze nieuwste iSmove-serie kunnen introduceren tijdens ons thuisevenement. Sinds de marktintroductie in de zomer van 2020 is de iSmove uitgegroeid tot de bestseller van ons bedrijf. Maar er valt nog meer te ontdekken: onze onlangs gepresenteerde Flair 920, met een volledig nieuw interieur en een innovatieve plattegrond. Laten we in november samen onze succesvolle modellen bewonderen en een kijkje nemen achter de deuren van onze fabriek.

De verwachting van onze open dagen is groot en we verwachten een groot aantal bezoekers. Onze gasten komen niet alleen uit Duitsland, maar ook uit Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Ons programma sluit perfect aan op de internationale bezoekerslijst. De fabrieksrondleidingen worden in verschillende talen gehouden, zodat al onze gasten visuele en informatieve inzichten krijgen. Verder zullen er verschillende stands zijn van onze leveranciers, klantenclubs en partnercampings. Alleen de voorheen georganiseerde rommelmarkt en de verkoop van reserveonderdelen kan dit jaar niet worden aangeboden.
Het hele weekend wordt er voor eten en drinken gezorgd en op zaterdagavond wordt er voor geweldig entertainment gezorgd: de Beierse cultband "Münchener Zwietracht" betreedt het podium van de feesttent als het hoogtepunt van de dag.

We kijken ernaar uit u eindelijk weer te mogen verwelkomen!

Enkele praktische details:
Openingstijden:
Zaterdag: van 10u tot 17u
Zondag: van 10u tot 16u

Adres van de fabriek:
Clou-Strae 1
D-56751 Polch
Duitsland